Офис 7-ми 11-ти километър

гр. София, 7-ми 11-ти километър

Description:

Искате ли да бъдете първите собственици на нов неизползван досега офис? „Имоти“ ООД продава самостоятелен етаж в бизнес сграда с Акт 16 от 2019 г. Намира се на изключително комуникативно място – на втора линия на бул. „Цариградско шосе“, между кръстовището с бул. „Брюксел“ и Експоцентъра. Наблизо има спирки на метрото и на автобуси. 
Офисът е със светла височина от 3.60 м. Той е изцяло завършен, с подови настилки от гранитогрес и ПВЦ дограма с висок клас стъкла и профили. Разделен е на осем помещения плюс просторно фоайе и санитарни възли. Конструкцията на сградата позволява промени в разпределението според нуждите на собственика. Сградата разполага с централна климатизация, структурно окабеляване, системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване и контрол на достъпа. Голямата конструктивна височина (4.10 м) и полезната носимоспособност на конструкцията от 2000 кг/кв.м позволяват използването на сградата за различни видове чисто производство. 

Information

Offer number 24771
Price 543 000 euro
Area 463 m2.
4
Тухла
ТЕЦ

Broker

Valentin Saykov

Valentin Saykov

Valentin Saykov is the Owner and Managing Director having more than twenty-five year experience in all aspects of property and investment process.

Phone: 0885 820300
Email: saykov.imotiood@gmail.com

Send us a message