Нашите обяви

Нашите обяви

latest property
500 евро
Наем
площ: 100 кв.м
latest property
385 евро
Наем

3-стаен в Слатина

гр. София, Слатина

площ: 98 кв.м
latest property
3 500 евро
Наем
площ: 100 кв.м
latest property
2 500 евро
Наем
площ: 250 кв.м
latest property
1 736 евро
Наем

Офис в нова сграда, клас А

гр. София, Враждебна

площ: 217 кв.м
latest property
50 евро
Наем
площ: 104 кв.м
latest property
2 700 евро
Наем
площ: 422 кв.м
latest property
2 738 евро
Наем

Офис в бизнес център

гр. София, Център

площ: 365 кв.м
latest property
690 евро
Наем

Офис на бул. Ботевградско шосе

гр. София, Враждебна

площ: 230 кв.м
latest property
1 080 евро
Наем

Офис в административна сграда

гр. София, Гео Милев

площ: 270 кв.м