Автоцентър в Дружба 1

гр. София,

Description:

"Имоти" ООД продава или отдава под наем автоцентър, проектиран и построен според всички съвременни изисквания за този род дейност. Центърът е напълно оборудван и обзаведен и е готов да започне да функционира незабавно. При необходимост лесно може да бъде преоборудван за логистична или търговска база, както и за чисто производство.

Обектът представлява архитектурно-строителна комбинация от едноетажна част, предназначена за автосервиз, автомивка, складова база и двуетажна административна сграда. Строителната система на сградата е метална конструкция със сглобяеми системи и покривни термопанели. Автоцентърът е построен в УПИ с площ 3918 кв.м с лице на ул. "Кап. Димитър Списаревски". Съществуват общо четири входа към обекта. Има възможност за свободно паркиране на 110 автомобила, а във варианта за продажба на автомобили могат да бъдат изложени 160-170 автомобила. Застроената площ на обекта е 783,33 кв.м, а разгънатата застроена площ - 993,27 кв.м. Тя съдържа автосервиз с размери 44,41 на 14,30 м и административна двуетажна част с размери 20,34 на 5,10 м.

За нуждите на автосервиза са изградени следните помещения: работно хале /390 кв.м/ с 8 хидравлични крика за автомобили и още 4 места за диагностика и отстраняване на леки повреди, автомивка /62 кв.м/, магазин за авточасти /50 кв.м/, складови, служебни и санитарни помещения. В тази площ се включват седем броя работни авторемонтни клетки, ситуирани с лице към северната фасада. За всяка клетка има отделна врата с ширина 3,5 м. Административната част включва: 1-ви етаж - 4 работни помещения за консултанти /две помещения по 15 кв.м и две по 11,42 кв.м/; продавачи /34,7 кв.м/, счетоводство /33,2 кв.м/ и други; 2-ри етаж - 5 кабинета /от 12 до 30 кв.м/, служебни и санитаррни помещения.

Конструкцията на сградата е смесена - стоманобетонни фундаменти, метална конструкция и стоманобетонна етажна плоча на кота +3,30 м. Избраната конструктивна система е с равномерно разположение на колоните с композиционно междуосие от 4,00 м. Административната част на сградата е изградена с метална конструкция, на която е монтирана окачена фасада. Всички алеи, тротоари и паркоместа са изпълнени с паважна настилка. Изключение прави част от паркинга за клиенти, който поради необходимост от увеличаване на зелените площи в парцела, е изпълнен с бетонови елементи на тревна фуга и паркинг елементи. За нуждите на автосервиза в сградата е изградена автомивка с оборотно използване на водата, без да се ползва вода от водопроводната мрежа. Продажна цена - 2 000 000 евро, месечен наем - 22 000 лева. Обявените цени са без ДДС.

Information

Offer number 24957
Price 2 000 000 euro
Area 3918 m2.
1

Broker

Valentin Saykov

Valentin Saykov

Valentin Saykov is the Owner and Managing Director having more than twenty-five year experience in all aspects of property and investment process.

Phone: 0885 820300
Email: saykov.imotiood@gmail.com

Send us a message